089 Bravandreqës Mynih

Ndoshta nuk ka asgjë më frustruese se të gjendesh papritur të bllokuar jashtë shtëpisë apo makinës tuaj. Por mos u shqetësoni, 089 Schlüsseldienst është këtu për t’ju ndihmuar në këto situata.

 • Hapja e dyerve të shtëpisë dhe apartamenteve
 • Shërbimi i emergjencës për hapjen 24/7
 • Hapja e kutive postare
 • Rregullimi pas dëmit nga vjedhjet
 • Hapja e makinave
 • Hapja e derës së garazhit
 • Hapja e kasave të sigurisë
 • Hapja e dollapëve për dosje
 • Jemi në dispozicion 24 orë në ditë, 365 ditë në vit
 • Shërbim i shpejtë, miqësor dhe profesional
 • Ne kuptojmë urgjencën tuaj dhe jemi menjëherë në vendngjarje
 • Shërbimet tona janë të cilësisë më të lartë në çmim të fiksuar dhe të drejtë
 • Kënaqësia e klientit është prioriteti ynë kryesor
 • Nëse jeni të bllokuar jashtë
 • Nëse keni humbur çelësin tuaj
 • Nëse ju duhet të zëvendësoni një qëndrueshmëri të dëmtuar ose cilindër
 • Nëse ju nevojitet një cilindër sigurie
 • Nëse ju duhet të hapni një kasetë

Ne jemi partneri juaj i besueshëm për të gjitha problemet me çelësat. Na telefononi në çdo kohë, sepse 089 Schlüsseldienst është në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.